Over mij

Mijn doel was een schoonheidssalon te starten waar je echt aan huidverbetering kunt werken. Zichtbare resultaten door de juiste behandelingen en product gebruik. Ik wil  “wauwwwww” horen als de klant in de spiegel kijkt!

Esthetica Linda staat voor

Eerlijke producten
Alle ingrediënten zijn natuurlijk en organic gecertificeerd.
Dierproefvrij
Bewust gekozen voor dierproefvrije producten.
Professionele producten
Wij gebruiken uitsluitend professionele producten in de salon.
Gifvrije stoffen
Onze producten bevatten geen giftstoffen die schadelijk zijn voor onze en uw gezondheid.
Relax moment
Iedere klant krijgt de volle aandacht en tijd…geen haastige afspraken.
Ik houd van mij werk
Omdat ik onder mijn handen de huid zie verbeteren.
Esthetica Linda-24

Over Mij

Als klein meisje ging ik altijd met mijn moeder mee als die haar schoonheidsspecialiste bezocht. Tijdens de behandeling zat ik muisstil te kijken wat er allemaal gebeurde onder de handen van de schoonheidsspecialiste. De adviezen die zij gaf, de rust die zij uitstraalde en vooral de glimlach van mijn moeder maakte de meeste indruk!
Ik wist van jongs af aan al dat dit is wat ik wilde…..en dat is gelukt! Toen ik in 1999 mijn diploma behaalde ging ik mijn droom achterna. Ik volgde de nodige opleidingen en trainingen om mijn kennis zo breed mogelijk te maken zodat ik mensen ook echt kon adviseren en begeleiden naar een mooiere en betere huid. In 2019 maakte ik de keuze om met het merk Salonnepro te gaan werken wat zich met name richt op huidverbetering en dat bleek een schot in de roos. De prachtige zichtbare resultaten voor diverse huidproblemen waren voor mij de doorslag om hier mee verder te gaan. Dit Nederlands merk werkt met natuurlijke werkstoffen, zonder parabenen, sulfaten, mineralen en is niet getest op dieren!
En zeg nou zelf….wie wil er nu niet zichtbaar resultaat?
Ben jij ook op zoek naar echte huidverbetering en wil je graag ook zelf thuis aan de slag? Dan ben je bij Esthetica Linda aan het juiste adres om samen de stap te maken naar een mooie en gezonde huid.

Linda Pinxt

Onze Producten

Al onze producten zijn parabenen, siliconen, sulfaatvrij en vrij van microplastics. Ook zijn er geen producten op dieren getest en kunnen veganisten deze producten gebruiken. Een zeer uitgebreide zoektocht was nodig om het juiste merk te vinden wat bij en mijn filosofie past….. Terug naar de basis van de natuur en toch enorme verbetering kunnen maken en waarnemen na de behandelingen. Ik zie het onder mijn handen gebeuren en begeleid de klant in dit proces. Huidverbetering kost tijd en geduld….vertrouw daarop.
overmij