Bruidsmake-up

Wil jij ook op je mooiste dag stralen? Dat kan bij Esthetica Linda! 

Bruidsmake-up

Je kunt bij ons terecht voor bruids/feestmake-up en gelnagels. Op deze bijzondere dag is het erg belangrijk dat jij je happy voelt met hoe je eruit ziet. En dus ook 100% tevreden moet zijn over je bruidsmake-up die bij jouw past.

Bij Esthetica Linda is het mogelijk om bruidsarrangementen te reserveren om er op je trouwdag op z’n mooist uit te kunnen zien geheel naar je eigen wensen en ideeën. En dat begint bij een proefmake-up waarbij alles besproken zal worden om een zo goed mogelijk beeld te hebben wat betreft de wensen.

Allereerst is het van belang dat een mooie make-up beter tot zijn recht komt op een goed verzorgde en schone huid! Vandaar dat ik ook het advies geef om een afspraak te maken voor een  gezichtsbehandeling met huidadvies. Tijdens deze behandeling kunnen we nog evt. probleemzone’s of onsierlijke haartjes aanpakken.

Op de grote dag mogen ook je nagels niet ontbreken aan het plaatje. Jouw nagels komen regelmatig in beeld door foto’s van bv. de ringen en die wil je graag verzorgd laten uitzien. Nagels kunnen in elke gewenste vorm en kleur gemaakt worden. Geheel in samenspraak en aangepast aan de make-up, haren en bruidsjurk. 

Op de dag van de bruiloft mag jij zelf bepalen of jij naar Esthetica Linda gaat of dat jij liever op locatie opgemaakt wil worden! Alles is mogelijk en kan besproken worden. Zelfs een touch up kan gereserveerd worden op locatie om de make-up nog een keertje bij te laten werken voordat het grote feest kan beginnen.

Prijzen

Van een klein beetje make-up gaat iedere vrouw nog meer stralen. Accentueer de mooiste punten en verwonder jezelf over het resultaat!
Proef en bruids/feest makeup €80,00

Bruidsmake-up incl. proefmake-up

Arrangementen

Wij bieden jou de mogelijkheid om te kiezen uit de onderstaande pakketten tijdens je mooiste dag. Met deze pakketten kies je wat het beste
bij jou past. Alles wordt in overleg gedaan om te kijken wat jouw wensen zijn en hoe wij die het beste kunnen verwezenlijken. Afstemmen van de
behandelingen (afhankelijk van je huidtype), make-up en nagels komen allemaal aan bod tijdens een afspraak voor de proefmake-up. Daarin bespreken wij alle wensen, details, tijdstippen en de locatie waar de touch-up zal plaatsvinden. Alles is bespreekbaar en samen kijken wij naar een zo persoonlijk plan om die ene belangrijke dag het aan niks te laten ontbreken.

linda_lippenstift

Prijzen

Een lach is de meest simpele manier om er nog mooier uit te zien.

Basic € 175,00

Gezichtsbehandeling, proef en bruids/feestmake-up

Luxe € 240,00

Gezichtsbehandeling, proef en bruids/feestmake-up, touch up (op locatie)

Medium € 210,00

Gezichtsbehandeling, proef en bruids/feestmake-up.

Proef en bruids/feestmake-up € 95,00

Proef en bruids/feestmake-up. 

Neem contact met ons op

Bel ons voor meer informatie of om een een afspraak plannen

046 474 18 48