BioPeel

Echte huidverbetering kost tijd en geduld. Het is een proces dat geleidelijk aan beter gaat van binnenuit. Wondermiddeltjes bestaan niet, goede producten gelukkig wel.

BioPeel: 100% natuurlijke kruidenpeeling

Deze zeer intensieve huidverbeterende kruidenpeeling is een mix van zeewier, algen en kruiden. Deze mix bevatten 11 vitamines, 18 aminozuren en 10 mineralen die ontgiftend werken en de huid een ontzettende boost geven. De huid wordt als het ware wakker geschut en aan het werk gezet. De peeling word verwarmd aangebracht op de huid wat als voordeel heeft dat de celwanden dan verweken waardoor het opnamevermogen van de voedingsstoffen in de huid vele male hoger ligt. De Biopeel voed, herstelt en regenereert van binnenuit. De basaalcellenlaag wordt aan het werk gezet met zichtbaar resultaat!

Deze behandeling kan gereserveerd worden in kuurverband of als losse behandeling. Na een kuurverband is het resultaat langer zichtbaar en kunnen echte huidproblemen ook echt aangepakt worden. Vaak icm passende thuisproducten kunnen de gewenste resultaten ook echt bereikt worden en zie je de huid echt verbeteren.

Deze behandeling is geschikt voor:

Prijzen

Deze ontzettende opknapper voor de huid is een echte booster en zorgt voor een detox van binnenuit.
Per behandeling € 75,00

Behandeling van 90 min. 

4 behandelingen € 300,00
Kuur van 4 behandeling
incl. gratis serum voor dagelijks gebruik