Beauty Party

Hou jij ook van een gezellig meidenmiddag vol met beautyproducten? 

Wat gaan we doen?

Reiningen van de huid
Scrubben van de huid
Aanbrengen van een maskertje
Aanbrengen van een dagcrème
Nagels vijlen en lakken

.

Handcreme inmasseren
Aanbrengen dagmake-up
Cadeautje
Tips & Trics
Slide
Slide
Wie gingen jou voor?
"Linda had aan alles gedacht en maakte de tafel klaar voor een beautyparty! Met 8 meiden was het een gezellige boel mede dankzij Linda’s enthousiasme was het feestje erg geslaagd!"
Janine Linckens
“De meiden hebben genoten en gelachen! Linda ondersteund waar nodig en legt duidelijk uit. Ze had van begin tot het einde tot in de puntjes verzorgd!”
Monique krekels

Het leukste feestje voor een echte beautyfan!

Het is natuurlijk super gezellig als je samen met je vriendinnen een beautyparty kan vieren! Niet alleen leerzaam, maar zeker ook een gezellige middag vol met pret en veel trucs en tips! Gezellig samen aan de slag met beautyproducten.

Onder begeleiding van Esthetica Linda worden alles stap voor stap uitgelegd en voorgedaan. Zo nodig wordt er geholpen en aanwijzingen gegeven. Deze gezellig beautyparty zal gegeven worden bij de jarig jop thuis zodat er in huiselijke sfeer plezier gemaakt kan worden.

Afhankelijk van het aantal meiden zal de party ongeveer 2 tot 3 uur duren. De begintijd is 14.00 uur en zal dus maximaal eindigen rond 17.00 uur. Esthetica Linda zal om 13.45 uur aanwezig zijn om de tafel klaar en gezellig te maken. Je hoeft alleen te zorgen dat er een lege tafel is en er warm water beschikbaar is. Na afloop van het kinderfeestje krijgen alle kids nog een geschenkje aangeboden door Esthetica Linda. 

Extra informatie

Het feest is te reserveren op woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag voor minimaal 4 kids en maximaal 8 kids. En de minimale leeftijd is 8 jaar!

De beginttijd is 14u en zal maximaal eindigen om 17u. 

De kosten zijn per 17,50 persoon en na afloop kan er betaald worden.

Voor feestjes buiten de regio Sittard-Geleen zal er een KM vergoeding worden gerekend van 0,30 cent per KM. Maximale afstand is 50KM van Geleen

De producten die gebruikt worden zijn 100% natuurlijk. Er worden geen sulfaten, parabenen of minerale oliën gebruikt tijdens de beautyparty. Mochten er kids zijn met allergieën gelieve dit van te voren kenbaar te maken zodat er rekening mee gehouden kan worden.

Beauty-Party

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn per persoon

Beauty Party € 17,50

Onbezorgd kinderfeestje? Ik regel alles, jullie genieten!

Slide info